EcoWalk, (dimbaar) licht als er licht moet zijn


Licht dat dag en nacht brandt op vol vermogen, terwijl er niemand is. Dat is toch zonde! Gewoon een heel simpele opmerking, die hout snijdt als het gaat om beleving van je woon- en werkomgeving.

ESAL introduceert na een grondige bestudering van diverse aanbieders in de markt het systeem EcoWalk. Licht als het echt nodig is. Een systeem dat optimale flexibiliteit biedt, maar wel blijft bijdragen aan een gevoel van veiligheid, geborgenheid en connectie met je woon- of werkomgeving.

EcoWalk NightWatch

De lichtbron schakelt automatisch in als het lichtniveau onder de vooraf ingestelde luxwaarde komt. Als er niemand aanwezig is, brandt de lichtbron gedimd. Zodra er iemand binnen het bereik van de armatuur komt, gaat de lichtbron op 100% branden. Er is dus altijd een basislicht niveau aanwezig. Noodzakelijk in achterpaden, trappenhuizen en bergingsgangen om het gevoel van veiligheid te verhogen.

EcoWalk Presence

Zodra iemand de ruimte betreedt schakelt de lichtbron in op 100%, valt na een ingestelde tijd terug naar dimstand en schakelt na een ingestelde tijd weer compleet uit. Ideaal voor technische ruimtes, sanitaire ruimtes, stallingsruimtes, kantoren.

Onze prijzen

Klik hier voor onze prijzen

EcoWalk