LED armaturen, kostenbesparend, gecertificeerd slagvast en mooi


2013-01-installichtLED armaturen zijn niet meer weg te denken uit verlichtingsland. LED is een energiezuinige oplossing en de lichtbron gaat daarnaast nog eens beduidend langer mee, dan bv. een PL lamp.

Bij toepassing van LED dient er wel rekening mee gehouden te worden, dat de aansturing van LED d.m.v. elektronica gebeurt. Deze elektronica is en blijft, net als gewone elektronische voorschakelapparaten, gevoelig voor spanningspieken, blikseminslagen etc. etc.

Ook dient er bij de toepassing hiervan rekening gehouden te worden met de inschakelstromen.

Een groot aantal van onze verlichtingsarmaturen is leverbaar met LED. In combinatie met het slagvastheidscertificaat SKG-KE 571 maakt het dat deze armaturen ideaal toepasbaar zijn voor een diversiteit aan publiek toegankelijke locaties.

Vergelijking LED en PL lampen:
1 x LED 3W is vergelijkbaar met 1 x PLS 9W
1 x LED 6W is vergelijkbaar met 1 x PLC 18W

Al onze armaturen hebben diverse mogelijkheden, zoals versies met schemerschakelaars, bewegingsmelders, 24V, noodfunctie.

Door het gebruik van één soort behuizing met diverse functies verkrijgt u een homogeen armatuurbeeld.

Onze armaturen zijn leverbaar via de groothandel, zoals Rexel, Oosterberg, Conelgro en Solar. Vraagt u gerust naar de scherpe prijzen. Velen zijn u al voorgegaan en vele projecten staan doorlopend in de pen om voorzien te worden met onze armaturen.

Voor een overzicht van al onze armaturen met een LED lichtbron, kunt u klikken op deze link. U komt dan op een pagina waar u al onze armaturen met LED ziet. In het linkerdeel van het scherm kunt u uw zoekopdracht verfijnen door op een specificatie te klikken. 

Hartelijk dank, dat u voor onze armaturen kiest.

Verkoopteam Multicare Lighting